Van de voorzitter

Lieve mensen,

Welkom terug in Hulsen, Wim Poffers en Henk en Alie Piksen. Het dak zit er weer op en nu ook nog eens voorzien van zonnepanelen. Veel woonplezier gewenst in jullie volledig gerenoveerde woning.

De vriendinnendag die op 10 april werd georganiseerd was een groot succes. Ruim 80 deelneemsters namen met heel veel enthousiasme deel aan een gevarieerd spellencircuit. Mooi gedaan Jade en Esmee. Het wordt steeds meer Hulzense Boys en Girls!!!
Als onderdeel van ledenwerving (en –behoud) staan er dit jaar nog meer activiteiten op stapel. Alle nieuwe jeugdleden betalen het eerste jaar geen contributie en voor de allerkleinsten is er bovendien het gratis Hulzense Boys shirt met naam.

Wanneer is een 1 aprilgrap geslaagd?? Dat is het geval wanneer je van leden kritische opmerkingen krijgt of dit jubileumlogo nu wel zo geslaagd is en natuurlijk helemaal wanneer je de pers haalt. Zorgt toch weer voor een stukje, vooral positieve, reuring in een nog steeds voetballoos tijdperk. Met dank aan zoon Mark voor de creatieve invulling.

Gelukkig kan er steeds iets meer en zo is ook het buitenbad van Het Ravijn weer open. Ben alweer een paar keer wezen zwemmen met mijn vriend Emiel en het moet gezegd, het water was wel koud. Ik schat zo’n 2,5 cm F en dat is omgerekend ongeveer 21 graden C. Maar wanneer je er door bent is het heerlijk. Zeker wanneer de buitentemperatuur ’s ochtends zo rond de 4/5 graden is.
Wie we daar ook regelmatig aantreffen is Machiel van Keulen die daar buiten volgens mij een Kickbokstraining doet. Wat een energie, wat een sportman. Mooi om te zien Machiel. Nog even en je ziet er net zo afgetraind uit als Emiel en de auteur dezes.

Laatst nog een mooi stukje in Tubantia over het rood-witte hart van Dick Schulenburg, eigenaar van H&K Technische Groothandel.  Onze trotse hoofdsponsor. 
Mooi om te lezen is wat hem aanspreekt in het ondersteunen van onze club, afgezien van het feit dat het vriendje van dochter Lotte bij ons in de JO19.1 speelt, zeg maar de A1.
Sympathiek vindt hij dat een deel van de sponsorgelden naar een goed doel gaat. Zoals bekend dragen wij Kika al geruime tijd een warm hart toe en dat blijven we ook in deze tijden doen vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid.  In overleg met de sponsorcommissie heeft Martijn onlangs een mooi bedrag overgemaakt naar Kika waarvoor wij op 13 april een heel fijne bedankbrief ontvingen.
75% van de kinderen met kanker geneest gelukkig, nu nog de laatste 25%.
Ik ben er trots op dat onze mooie vereniging daar een bijdrage aan mag leveren.

Over goede doelen gesproken. Op vrijdag 14 mei organiseert Boet, onder het motto zet je hersenen en je benen flink aan het werk,  weer een wandel pubquiz. Dit keer in de avonduren  en uiteraard weer helemaal coronaproof. Stuur snel een appje naar Boet 06 16858466 want vol=vol
Herman organiseert ook nog een verloting waarvan de opbrengst bestemd is voor Handicamp.
Mooie gedachte en helemaal met mekaar, veur mekaar. 

Op de voorraad Hulzense Boys rompertjes “Ik speel later bij ……” wordt een forse aanslag gepleegd maar gelukkig heeft Hennie Nieuwenhuis onlangs weer 10 nieuwe geregeld.

Jeffrey Lowik en Denise Veneman zijn de trotse ouders van dochter Lia. Marijn Mondeel en Marloes meldden heel blij de komst van zoon Marius en vers van de pers werden Andre en Richelle Enserink verblijdt met dochter Evi.
Alle ouders en natuurlijk ook de opa’s en oma’s van harte gefeliciteerd met dit rijke bezit.     

Na een aanslag op de velden, de doelen en de dugouts was nu ons tassenrek aan de beurt. Gelukkig heeft de oproep in de sociale media aan de dader(s) zich te melden geresulteerd. Dingen vernielen is niet stoer, je melden wanneer je het gedaan hebt wel. Zo kan het dus ook en samen komen we er in goed overleg altijd uit.

Hopelijk gaat de bal weer rollen na de vakantie en in de aanloop daar naartoe waren er gisteren een aantal sessies waarin onze nieuwe trainer Erik Zandstra zijn visie en ideeën  deelde met TC, staf en spelers van de selectie.
Zoals ik Erik heb leren kennen kan het niet anders dan dat het zeer inspirerend moet zijn geweest en de verhalen die ik hoor bevestigen dat.  

Omdat ik in de leeftijdscategorie 60-65 val, en ik realiseer me dat ik met deze mededeling velen verbaas, heb ik  afgelopen week mijn eerste vaccinatie gehad. Iedereen moet daar zijn eigen keuze in maken maar ik doe niet mee aan de oeverloze discussies hierover.  
Ik slik ook wel eens een paracetemol en toen we voor verre vakanties de nodige inentingen moesten hebben heb ik mij hierin ook geen moment verdiept.
Net als van voetbal schijnt iedereen in Nederland verstand te hebben van pandemie, virussen en vaccinatie-strategie.

Eèn ding is zeker, we moeten het samen oplossen. Met mekaar, veur elkaar.
Nog even volhouden.

Hou van jullie.
Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor