Van de voorzitter

Wienbarg van’n Knienbarg floot vandaag op veld 4 een wedstrijd van Hulsense Boys 6 tegen de roodwitten uit Rijssen en hij liet weten enthousiast te zijn over dit team die hun zaakjes goed voor elkaar hebben, en dat zonder leider of trainer. Dat is goed om te horen en een dik compliment waard voor deze mannen. Deze fluitist is herstellende van een blessure en floot vorige week al een wedstrijdje bij de jeugd. Het gaat weer de goede kant op met deze Nijverdalse uitgave van Pierluigi Collina.

Over scheidsrechters gesproken. Ik sprak Benno de Jong en die was helaas maar wel met kennisgeving afwezig op de afgelopen jaarvergadering. Hij had een warm pleidooi willen houden voor werving van nieuwe scheidsrechters. Nou Benno, bij deze. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden. Misschien dat hij, want hij fluit zelf ook zijn wedstrijdjes, en Pierlugi een interne opleiding kunnen verzorgen. Hoorde terloops nog dat zoon Jasper momenteel in Colombia verblijft en dat het goed met hem gaat. Goed om te horen. Op de overige besproken delicate kwesties rust een embargo. Bankgeheim!!

Onze sponsoren waren uitgenodigd voor een hap(je) en een drankje bij de laatste thuiswedstrijd van het eerste elftal om hen te bedanken. Bedenk dat hun bijdrage in welke vorm dan ook onmisbaar is voor het voortbestaan van onze vereniging. Koop bij onze sponsoren. En bedenk dat een deel van de sponsorinkomsten ten goede komen aan een heel mooi doel, de Stichting Kinderen Kankervrij, kortweg Kika.

Ook vandaag Rieks Brinkman en Gerrit Westenberg, in onze groepsapp van chauffeurs bekend onder Hulzens Platina, opgehaald uit Hellendoorn. Fijn dat deze clubiconen op deze wijze onderdeel van onze club blijven uitmaken. Mooi initiatief, weer trots op Hulsen. Gerrit weer thuisgebracht met een in de verloting gewonnen krentestoete van bakker Voortman en ook nog even de ogen gedruppeld, dat had thuiszorgmedewerker en gastheer Tinus Mulder willen doen maar de druppels waren er niet. En over Tinus gesproken, Edwin Ronhaar ging helemaal over de rooie over het rood/zwarte overhemd van onze gastheer. Begrijp ik. Edwin had overigens verder een prachtige dag want zijn dochter was kampioen geworden met de meiden van Hellendoorn en hij heeft dat uitbundig gevierd. Maar niet in Heldern. Gefeliciteerd dames.

Afsluitend was er de afterparty, ingeluid met een optreden van Dennis van Dam die de stemming er goed inbracht. Feestvieren kunnen we in Hulsen. En wat was het mooi om het `witte broek en rode trui, dat zijn de Hulsenlui` weer te horen. Moest meteen aan Rieks denken. Excuses moet ik maken aan het thuisfront van vele mannen die ontbraken bij de avondmaaltijd en het achtuur journaal. Ook excuses aan Boris, een witte herdershond die wel heel lang moest wachten op zijn baasje die het ook uitstekend naar zijn zin had. Het baasje kon overigens wel gewoon plassen als dat nodig was. Hoop dat het goed gegaan is.

Tegen negenen was het afgelopen en gingen we moe maar voldaan huiswaarts. En dat we bij Hulsen goed voor mekaar zorgen blijkt wel uit het feit dat ons oudste spelende lid Geert M. werd thuisgebracht door ere/voorzitter Erik B. nadat eerst onderweg nog een eenvoudige maar voedzame maaltijd werd genuttigd.

Jan Bouwhuis

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor