Van de voorzitter

Lieve mensen,

IK HOU VAN JOU. Hoelang is het geleden dat iemand dat tegen jou heeft gezegd. Hoelang is het geleden dat jij dat tegen een dierbare hebt gezegd.?
En vind je het lastig om te zeggen dan kun je het altijd nog schrijven, mailen of appen maar dan heeft het minder kracht is mijn mening.

Een bijzondere inleiding van mijn stukkie dit keer. Gisteren kreeg ik van een mij totaal onbekende vrouw een briefje met daarop de tekst “IK hou van jou “.
Dat zit zo en ga er maar eens goed voor zitten..

Deze dame kon gisteren niet het Corona Toegangs Bewijs (CTB) tonen en kreeg daarom geen toegang tot Smidserve. Zij wilde haar zoon die bij Quick 20 speelt graag zien voetballen.
Na een korte discussie liep ze terug naar de parkeerplaats, opende de kofferbak van een bovenmodale auto en keerde terug met twee gevulde kratten van een bekend Twents biermerk.
Ze dacht hiermee onze controleurs te kunnen omkopen maar, standvastig als ze zijn, geen schijn van kans. Gedesillusioneerd leek mevrouw Smidserve te verlaten maar niets is minder waar.

Even later stond ze samen met haar partner aan de overkant van veld 1, ergens tussen de Herman Konijnenbelttribune en veld 3. Daar naartoe gelopen en het stel vriendelijk maar dringend verzocht zich aan de maatregelen te houden. Dit ontaarde weer in een discussie en toen toonde die mevrouw mij een briefje met de tekst “IK HOU VAN JOU”.

Het bestuur van Quick 20 heeft ook nog een poging ondernomen hun supporters op andere gedachten te brengen maar ook dit mocht niet resulteren. Uiteindelijk 0900=8844 maar gebeld en de casus voorgelegd met de vraag of de inzet van BOA of politie dan nog een optie zou kunnen zijn.
Deze zijn uiteindelijk wel gekomen en dan is de boodschap dat ze eigenlijk niets kunnen doen.

Frusterend. Tel daarbij de moeite die je moet doen om van de lokale overheid een aantal dranghekken te krijgen om ons te helpen bij de toegangscontrole en het afbakenen van een terras. Den Haag stelt gemeenten geld beschikbaar om clubs te ondersteunen. Ben je gewoon anderhalve week bezig met zoiets simpels als wat dranghekken omdat niet duidelijk is of dit wel binnen het beleid past. Dit moest ik even kwijt.
Ik wil overigens benadrukken die we in zijn algemeenheid uitstekend samenwerken met de gemeente.

Corona leidt ertoe dat een aantal activiteiten niet door kunnen gaan. Even geen bingo meer of een kaartavond. De JubileumPubQuiz en het optreden van de Earring coverband zijn  uitgesteld.
Het tijdstip van onze algemene ledenvergadering hadden we extra ingepland na de ALV van Plaatselijk Belang, die plaats zou vinden op 18 november,  om zodoende onze leden mee te kunnen nemen in de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het beheer van het gebouw. Begrijpelijk is deze  ALV niet doorgegaan.
Onze ALV gaat zeker wel door medio december, al dan niet online. Nadere info volgt.

Laten we er samen voor zorgen dan we elkaar kunnen blijven ontmoeten op Smidserve zolang dat kan binnen de geldende voorwaarden. Want die verbinding is zo belangrijk, dat willen we liever niet weer missen.
Daarvoor is het wel nodig dat we ons blijven houden aan de spelregels. Gisteren ging dat best goed op terras en in de kantine.

Die twee kratten bier staan nog bij ons in de koeling. Wij doneren wel eens aan de Voedselbank maar zij verstrekken geen alcohol aan hun klanten.
Wie doet een goed bod.   De opbrengst komt dan alsnog ten goede aan de voedselbank.
(stuur een appje naar 06 57567734 of mail voorzitter@hulzenseboys.nl)
Met dank aan de gulle gever uit Oldenzaal.  Ik ook van jou.

Pas goed op jezelf en je dierbaren. Blijf gezond en hou je aan de regels want we doen het nog altijd MET MEKAAR VEUR MEKAAR.
Hou van jullie.

Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor