Van de voorzitter

Lieve mensen,

Geluk in ’n Tuk. Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2022, veel heil en zegen.

Nadat ik het oude jaar goed had uitgeluid en het nieuwe jaar ingeluid met de nodige alcoholische versnaperingen was ik gisteren een beetje sloerig in de rakkert. Maar gelukkig vandage weer goed te passe.

Waar ik nog wel een stevige kater van heb overgehouden is het uitstel van vervanging veld 3. De werkzaamheden zouden beginnen in januari en de mededeling van wethouder Henk Nijhof in de week voor Kerst kwam als een donderslag bij heldere hemel.
Ik vind het uitermate vervelend voor de vaste gebruikers die zich nog langer moeten behelpen met een, zeker in deze tijd van het jaar, slecht bespeelbaar veld.
Het is zeker geen afstel en dat veld komt er. Maar ik vind het uitermate vervelend voor de trainers en spelers die ik bij herhaling heb beloofd dat er begin 2022 een nieuw veld zou liggen. Sorry daarvoor.

Ten onrechte kreeg ik van enkele vrijwilligers een bedankje voor de ontvangen krentenwegge rond de Kerstdagen. Deze eer komt geheel toe aan de spelers van het eerste elftal die ongeveer 70 vrijwilligers hebben voorzien van deze Hulzense lekkernij. Zij ontplooien allerlei activiteiten en het geld wat ze daarmee genereren komt ook ten goede aan onze club en haar vrijwilligers. Veel waardering voor dit mooie initiatief.

Dergelijke initiatieven hebben zeker ook te maken met de denk- en zienswijze van Erik Zandstra die de mening is toegedaan dat het mogen spelen in het eerste ook verplichtingen met zich meebrengt die in brede zin ten goede komen aan de hele vereniging.

Omdat ook de sportieve resultaten en de wijze waarop deze tot stand komen tot grote tevredenheid stemmen zijn we er erg blij mee dat Erik ook volgend seizoen ons vlaggenschip onder zijn hoede heeft. Erik en Hulzense Boys, van harte gefeliciteerd.

Felicitaties zijn er ook voor Jeroen Noordergraaf die de assistentenrol bij ons inwisselt voor het hoofdtrainerschap bij SVV Sibculo. We wensen hem veel succes.       Denny van Gaal heeft de trainersopleiding UEFA B met goed gevolg afgerond. Van harte Denny met dit mooie resultaat. In combinatie met een rijke carrière als speler en een (nieuwe) baan als instructeur het onderwijs zijn alle ingrediënten aanwezig voor een mooie loopbaan als trainer. Heel veel succes.

Tenslotte gelukwensen voor ons lid, oudspeler en -trainer Bram Freie die zijn contract bij SVI weer met een jaar heeft verlengd. Mooi man.

De oproep voor vrijwilligers en de daaraan gekoppelde belangstellingsregistratie heeft weer de nodige reacties opgeleverd waarmee wij zeker ons voordeel gaan doen. Hartelijk dank voor de vele reacties.

Van de inzenders werden uitgeloot Romy Leleulya, Annemieke Bijkerk, Jordy Wolfkamp en Yuri Slomp. Zij ontvangen een inlogcode waarmee zij kunnen shoppen in onze Webshop.

Veel plezier met jullie aankopen.

Burgermeester Anneke Raven heeft het stokje overgedragen. We danken haar voor de warme belangstelling die zij had ook voor onze vereniging.

Opvolger Jorrit (Jan) Eijbersen is de dag na zijn inauguratie van harte gefeliciteerd en welkom geheten in  Hellendoorn en het mooie Hulsen in het bijzonder. Ik hoop dat de vergezellende lekkernij van hulzense bodem goed is gevallen.  In de sociale media las ik al dat hij ons zeker komt bezoeken.  Voel je welkom op Smidserve Jorrit.

Ook dit jaar helaas geen mogelijkheid om elkaar persoonlijk alle goeds te wensen voor het nieuwe jaar en onze (14) jubilarissen persoonlijk te huldigen. Samen met cameraman Boet ga ik deze week op pad om de versierselen en de rood witte ruikers te overhandigen aan onze trouwe leden die 25, 50 en 60 jaar met onze mooie vereniging verbonden zijn.

De beelden hiervan zijn te zien tijdens de online nieuwjaarsbingo op 8 januari aanstaande. Opgave is nog mogelijk via https://www.hulzenseboys.nl/bingo/

Bingopakketten kunnen opgehaald worden op de parkeerplaats. Ook is dan gelegenheid om nog een lekker jubileumbiertje te kopen en het prachtige, unieke jubileumshirt af te halen.
Uiteraard alles coronaproof.

Dennis Wijnberg kon niet zolang wachten omdat hij eerder terugreist naar Curacao na kerstreces in Nijverdal. Natuurlijk was hier een mouw aan te passen en zo kreeg ik op 30 december ’s avonds om 22.00 uur een appje van hem met de vraag of hij op dit late tijdstip nog welkom was.
Even later ging de bel en stond Dennis aan de deur en ik was verbaasd hem tijdens zijn vakantie in uniform te zien. Hij verklaarde desgevraagd dat er nog een gaatje in het rooster ingevuld moest worden. Solidariteit in optima forma. Mooi om te zien Dennis.

We maken er een mooi jaar van. Met mekaar, veur mekaar.

Liefs Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor