Van de voorzitter

Lieve mensen,

6×25+2×50+6×60=610. Zoveel jaren zijn 14 jubilarissen aan onze mooie vereniging verbonden. Zijn er nog onder jullie die dit uit het hoofd kunnen uitrekenen.

Ook dit jaar weer geen gelegenheid om een nieuwjaarsreceptie te organiseren om deze toppers te huldigen. Om deze trouwe leden toch de aandacht te geven die ze verdienen mocht ik hen de afgelopen week 100% coronaproof de versierselen en een roodwitte ruiker thuis overhandigen. Met dank aan cameraman en sitekick Boet die de beelden liggend moest nemen voor het beste resultaat. En het duurde even voordat was doorgedrongen dat dit gaat over de positie van het toestel en niet over de houding van de fotograaf.

Mooie verhalen gehoord over vrogger en in Marle s’ ochtends om 8.30 uur ontvangen met een jonge klare. Samen met Henk Westenberg de foto van het kampioensteam 1976/1977 doorgenomen.

Niels B, Roland N, Paul S, Rein T, Ralph T, Rob T, Gert O, Bert P, Gradus A, Egbert B, Alex van K, Dick S, Albert T en Henk W.  BEDANKT VOOR ZOVEEL JAREN TROUWE CLUBLIEFDE.

De beelden hiervan waren gisteren te zien tijdens de online nieuwjaarsbingo. Voor het afhalen van de bingoboekjes en VIP-pakketten werd een heuse drive-thru (bestaat hiervoor een Nederlandse woord?) georganiseerd op de parkeerplaats bij Smidserve. Ook konden hier de exclusieve jubileumshirts in een fraaie geschenkdoos afgehaald worden en natuurlijk de kostelijke jubileumbiertjes.

Zo was er toch weer een mooi moment van verbinding en de gelegenheid om de beste wensen aan elkaar over te brengen.

De eerste zaterdag van het nieuwe jaar was, de beperkingen ten spijt,  toch een mooie dag. Met dank aan de mensen van de AC, de jubileumcommissie en natuurlijk onze sponsoren.

Rest nog te vermelden dat er op het hoofdveld een meidenvoetbaldag werd georganiseerd voor ruim twintig belangstellenden. Top geregeld door de meiden van MO17-1

Eens te meer een signaal dat de dames niet meer zijn weg te denken op Smidserve.

Het nieuwe jaar is ook goed begonnen voor Thomas  (Nijkamp) en Simone. Trots melden zij de komst van zoon Noud. Van harte gefeliciteerd met dit rijke bezit. Wat een hoopvol begin van 2022.

En natuurlijk ook felicitaties voor Wilmar (alias Willem) Nieuwenhuis die volgend seizoen het tweede elftal van DOS’37 van oefenstof gaat voorzien. Nico Eshuis gaat nog een jaar door in Vasse en doet het daar gelet op de ranglijst uitstekend terwijl broer Arjan nog een jaar in Hellendoorn blijft. Mooi om te zien hoe deze mannen met een Hulsen DNA zich manifesteren. Veel succes en vooral plezier!!!

Morgen staat het nieuwe kabinet Rutte 4 op het bordes van Paleis Noordeinde. Wacht met belangstelling de persco (weer een nieuwe afkorting) van komende week af. Daar hebben we geen invloed op. Wel invloed hebben we op het nemen van onze eigen verantwoordelijkheid en het omkijken naar elkaar.

En laten we onze ondernemers en daarmee ook onze sponsoren niet vergeten. Ondanks de maatregelen weet ik uit eigen ervaring dat je lokaal heel eenvoudig een gourmetstel kunt aanschaffen, een maaltijd bestellen of een broek kopen. Die ondernemer komt zelfs aan huis omdat ik, enige zelfspot is mij niet vreemd, niet zeker wist of het een maatje M of L moet zijn.

En kwestie van bellen en afspreken. Op de fiets naar Nijverdal, goed voor de conditie en geen CO2 uitstoot en gejakker door de wijk van bestelbussen. Koop lokaal.

Hou van jullie.

Jan

 

 

 

 

 

 

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor