Van de voorzitter

Lieve mensen,

 Oeps. Afgelopen week een appje onbedoeld en gelukkig zonder foto verstuurd naar iemand anders dan de bedoeling was. Onderstaand een korte samenvatting van de dialoog in de App die tot verbazing en verwarring leidde binnen twee prominente Hulzense families. Hun leven zal nooit meer dezelfde zijn. Mijn oprechte excuses daarvoor.

“ Hoi Rene, Sprak je vader bij Isis en hoorde van je trip naar de Oekraine “ Laat me weten of we met Hulzense Boys nog iets kunnen betekenen – Goede reis en kom veilig terug “

“ Hoi Jan, ik denk dat je de verkeerde appt. Ik ga niet naar de Oekraine en mijn vader was niet bij Isis” Groet Rene Averesch

“Was bedoeld voor Rene Snellink“ Ah, natuurlijk, had ik kunnen weten. Zal hem ook nog even een berichtje sturen of we hem nog ergens mee kunnen ondersteunen” Groet Rene

De feiten.

 Vrijdagavond liep ik Rits Snellink figuurlijk en gelukkig voor hem niet letterlijk tegen het lijf. Hij moest net als ik ook koken en we hadden dezelfde gedachte dat voor een keer maar uit te besteden aan een lokale cateraar. Hij vertelde me dat zoon Rene en Gerben Piksen de volgende dag om 5.00 uur zouden vertrekken met een goed gevulde bestelbus richting Oekraine.

Zaterdagmiddag in de kantine sprak Gradus Averesch mij aan. Die was vrijdagavond gebeld door ZIJN zoon Rene over het vermeende gesprek . Dat had dus niet plaatsgevonden. Maar   Gradus was die bewuste vrijdag ook aan de beurt om te koken maar die zat lekker met de betere helft bij de plaatselijke Chinees. Sambal bij?

Zaterdagmiddag ook Rene Snellink nog gesproken in de kantine. Vertrek was even uitgesteld omdat de overheid van Oekraine paal en perk wilde stellen aan de enorme hoeveelheden goederen die het land binnen kwamen. Waar ongetwijfeld, hoe goed bedoeld ook, veel rommel tussen zat wat meteen de afvalcontainer in kon.

Kort besproken hoe we als Hulzense Boys een bijdrage kunnen leveren. Daar wordt nog over nagedacht. Namens het bestuur en het bestuur van de supportersvereniging kon ik hem meegeven dat beide besturen de opbrengst van een actie binnen onze vereniging gaan verdubbelen.  Dus elke euro levert 3 euro op voor de Stichting Choe die dat heel gericht gaat besteden.  Wordt vervolgd. 

Rene en Gerben, goede reis en kom veilig weer terug. Trots op en veel respect voor onze clubgenoten. Toppers. Met mekaar en veur mekaar. Ook voor de Oekraine.

Gistermiddag op een zonovergoten Smidserve speelden heren en dames 1 die beiden hun wedstrijd wonnen. Veel publiek en wat was het gezellig op het terras en in de kantine.

Wat een voorrecht dat wij in alle vrijheid hiervan kunnen en mogen genieten met de wetenschap dat die vrijheid is niet langer vanzelfsprekend sinds een “kleine militaire operatie in de Oekraine “. Laten we daar dankbaar voor zijn.

We denken aan alle slachtoffers en hun familie. En we doen wat we kunnen. Met mekaar, veur mekaar.

Hou van jullie.

Jan 

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor