Van de voorzitter

Wat een jaar ligt er weer (bijna) achter ons. Een jaar dat begon met corona en de daaraan verbonden beperkende maatregelen. Mocht de kantine eindelijk weer open dan was 1,5 meter afstand geboden en niet te handhaven. Corona is nog steeds niet voorbij, nagenoeg alle beperkingen wel en dat is voor het verenigingsleven van onschatbare waarde.

Regeren is vooruitzien maar geen toekomst zonder verleden. Daarom is het goed om even terug te kijken naar enkele hoogtepunten uit het afgelopen kalenderjaar.

De promotie van ons vlaggenschip na drie zinderende finales naar de eerste klasse. Onvergetelijk. De afsluiting van ons jubileumjaar met Old Hulsen tegen Old FC Twente, een geweldige avond met toparbiter Bas Nijhuis en een geweldige spelmiddag voor de jeugd op ons hoofdveld.

De vervanging van de toplaag kunstgrasvelden 1 en 3. Voor veld 3 betrof dit de vervanging van een experimenteel nonfillveld dat na jarenlange strijd eindelijk werd vervangen. Daarmee is onze accommodatie op orde. Zeker omdat de installaties in het kleedkamergebouw grondig zijn gerenoveerd en de verbouwing van de kantine op het moment van schrijven nagenoeg is afgerond.

Het plafond is vervangen, een nieuwe (PVC)vloer is gelegd, de aankleding van de bar is aangepast, nieuwe radiatoren met daarboven nieuwe vensterbanken geplaatst en nieuwe gordijnen gehangen. Het oude meubilair is verkocht en het nieuwe meubilair is net binnen.

De bouwcommissie kan niet wachten om jullie het eindresultaat te laten zien en dat zal plaatsvinden op zaterdag 7 januari 2023 tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Deze kan, in tegenstelling tot de laatste 2 jaren, gelukkig weer fysiek plaatsvinden. We gaan 11 jubilarissen huldigen voor 25, 40, 50 en 60 jaar lidmaatschap. Hoe mooi kan een jaar beginnen. Iedereen die onze mooie club een warm hart toedraagt van harte welkom.

Samen het glas heffen op een mooi 2023.

Maar eerst kerst. Ik wens iedereen heel fijne dagen met elkaar. Geniet van het kleine en waardeer het goede.

Hou van jullie.

Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren