Van de voorzitter

Ik heb het al eens eerder benoemd in mijn stukkie; onze nieuwe levensburgers krijgen geen hollandse namen meer.
Ik ben vernoemd naar mijn Opa Jan, maar zo gaat dat tegenwoordig allang niet meer.
Onze kleinkinderen heten Jay, Jacx, Emma en Sev.

Wes dacht ik, heel voor de hand liggend, vernoemd naar Wesley Sneijder. Fout zei vader Andre, Wesley Niemeijer.
Dan is dan wel weer mooi.
En toen ik bij mijn bezoek vroeg naar de herkomst van de naam Willow. De dochter van de bekende Amerikaanse acteur Will Smith heet ook zo.
Tja, what’s in a name.

Kreeg ik vorig seizoen veel reacties op de prestaties van ons vlaggenschip, tegenwoordig worden er grapjes gemaakt over de seizoenstart.
Deze week had ik een verjaardag van een schoonzus, 80 plus. En daar krijg je na de koffie met gebak ook hapjes, lekker van die lekkere ouderwetse hapjes zoals een blokje kaas, stukje dreuge worst en een rolletje boterhamworst met een augurk binnenin aan een prikkertje..
Een Hulsenaar die op een steenworp afstand van de bakkerij van Voortman woont pakte zo’n hapje, peuzelde hem lekker op en had uiteindelijk de prikker tussen duim en wijsvinger.
Hij keek me aan en vroeg wat het verschil was tussen de prikker en Hulsen. IK moest hem het antwoord schuldig blijven waarna hij antwoordde: 2 punten.
Foute grap. Ben meteen naar huis gegaan.

Na de wedstrijd van vandaag is het verschil nog maar 1 punt dankzij het gelijke spel tegen FC Winterswijk, de nieuwe club van Erik Zandstra. Het was een prettig weerzien met hem.
Na een snelle 2-0 voorsprong met grote kansen op 3 en zelfs 4-0 werd het uiteindelijk 2-2 en daarmee zijn we van de hatelijke 0 af.
We hopen dat de staf onder aanvoering van Martijn Berger en de spelers deze opwaartse lijn kunnen doorzetten. Ik heb daar wel vertrouwen in.

Doorgaans loop ik tijdens de wedstrijd wel minimaal twee rondjes om het veld. Zo kan ik ook even meekijken met de wedstrijden op de andere velden. Zo zag ik de JO 19.1 korte metten maken met de tegenstanders helemaal uit Oene en het vierde was een maatje te groot voor Hardenberg 85. En een praatje maken met onze trouwe supporters. Maar ik mistte vandaag iemand, de koneginne van Hulsen: Hennie Reuvekamp.
Ongerust als ik was deed ik navraag en al snel werd duidelijk dat ons oudste vrouwelijke lid haar 87E verjaardag vierde.
Ze gaf een feestje en was kennelijk vergeten om de voorzitter uit te nodigen. Desondanks naar de feestlocatie in Hellendoorn getogen met een ruiker bloemen om haar te feliciteren met drie kussen op de wang.
Niet op de mond natuurlijk want daar komt narigheid van zagen we in Spanje.
Lieve Hennie, nog heel veel jaren in goede gezondheid gewenst.

Zaterdagmorgen tijdens de training van de mini’s kregen wij uit handen van Patricia Brandwagt, jawel de moeder van,
een mooie cheque overhandigd voor de actie Rabo Clubsupport met daarop een bedrag van ruim 1200 euro.
Iedereen die op ons gestemd heeft en de Rabobank: hartelijk dank.
Onze mini’s, we hebben er inmiddels alweer een stuk of dertig. Een genot om naar te kijken met een compliment voor de trainers die er een echt feestje van maken.
Voor Nico Eshuis betekent dat een terugkeer als jeugdtrainer bij onze club. Ik ken hem goed als trainer destijds van de C1 en de B1 waar onze Mark en Tom in speelden.
Nu trainer van de groen-witten uit Groot Lochter en wat is het mooi om te zien hoe een “grote mannen trainer” op zijn eigen wijze onze jongste jeugd weet te vermaken. Top Nico.

Afsluiter deze week. Onze mannen van de klus- en onderhoudsploeg komen tijdens hun ronde op maandagmorgen van alles tegen. De lege blikjes en flesjes worden uit de prulle- en afvalbakken gehaald waardoor deze voor de club nog geld opleveren.
Bijzondere vangst deze week twee katheters, een volle en een ongebruikte. De eigenaar mag zich melden.

Iedereen fijn weekend. Pas goed op jezelf en zie om naar anderen.
Hou van jullie.
Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor