Van de voorzitter

Om te beginnen wens ik jullie allen een gelukkig, sportief maar bovenal gezond 2020. Veel heil en zegen.

Vorige week even geen stukkie maar ik pak op veler verzoek de draad weer op. Even een terugblik op vorige week zaterdag, de drukbezochte nieuwjaarsreceptie. Maar liefst 20 jubilarissen voor 25 tot en met 70 jaar lidmaatschap die helaas door verschillende oorzaken niet allemaal aanwezig konden zijn. Bijzondere was de videoboodschap van 4 jubilarissen vanuit een whirlpool uit Groningen.

Trainer Bram Freie die 25 jaar lid is maakte bekend dat hij ons aan het einde van het seizoen gaat verlaten. Afgelopen donderdag werd officieel bekend gemaakt dat hij de nieuwe trainer wordt van SVI uit Zwolle, een ambitieuze eerste klasser. Een tweeledig gevoel. Enerzijds omdat hij ons gaat verlaten, anderzijds gunnen wij het deze clubman van harte en wensen hem heel veel succes. Bram gaat naar Zwolle maar hij blijft van ons.

Afgelopen maandag met de klusploeg weer aan de slag want er is altijd wat te doen. Het is 60 jaar geleden dat Peter Koelewijn voor het eerst zijn grootste hit zong “Kom van dat dak af”.
Voor Dik Kampman alle reden om juist het dak op te gaan om deze te ontdoen van gevallen bladeren. Ook werd de parkeerplaats ontdaan van de resten van het carbidschieten op oudjaarsdag.

Veld 4 wordt steeds meer gebruikt voor doeleinden waarvoor het eigenlijk niet bedoeld is meldde ons een betrokken buurtbewoner via de mail. Er wordt gedronken, wiet gerookt, lawaai gemaakt en met brommers en scooters op het veld gereden. En voor het aangenaam verpozen resten ons de rommel en de dozen.
Met de gemeente afgestemd dat het hek weer wordt afgesloten en de politie gaat intensiever controleren.
Uiteraard nog even contact gehad met de buurman. Samen gaan we het aanpakken en oplossen.

Dinsdag samen met Erik Bergboer naar Ab Hilberink geweest om hem te feliciteren met zijn 60 jarig lidmaatschap. Het speldje en de bloemen werden in dank aanvaard. Het was een goede avond.

Woensdag met enkele mensen van de gemeente de mogelijkheid besproken voor het plaatsen van een opslagcontainer ten behoeve van het Beachtoernooi. Hoop dat het goed komt.

Zaterdag weer de nodige wedstrijden op Smidserve. Hulsen 1 en 2 speelden beiden vriendschappelijk tegen ON uit Almelo en ik volsta met de mededeling dat beide teams er niet in slaagden hun wedstrijd in winst om te zetten.
Hulsen 4 speelde voor de competitie een inhaalwedstrijd tegen de Zwaluwen uit Wierden en sloten af met een verdienstelijk gelijkspel 2-2. Dat was alweer een stuk beter dan de laatste wedstrijd in 2019.
Op veld 3 speelden de jongens onder de 19-2 vriendschappelijk tegen de JO 19-1 uit Haarle. Na een 4-4 ruststand werd het uiteindelijk 7-6 voor de jongens van Ben Koetsier. Voor de toeschouwers, waaronder voorzitter John van de Ven van Haarle, een aantrekkelijke wedstrijd.

De derde helft was zoals te doen gebruikelijk weer erg gezellig. In het kader van ledenwerving, een van de speerpunten in ons beleid, twee nieuwe leden geworven. Tot mijn grote verbazing blijkt dat Hennie Reuvekamp (87) en Hennie Nieuwenhuis (47), levensgezel van Bromsnor, niet eens lid zijn.
Vanaf nu dus wel en dat zijn bij mijn weten nu al drie nieuwe leden in 2020 nadat Thomas van Uunen tijdens zijn huldiging al aangaf dat zoon Deen natuurlijk ook lid wordt.
Ben jij al lid??

Tenslotte nog een oproep voor vrijwilligers in de keuken op zaterdagmiddag. Ben jij iemand of ken jij iemand die het leuk vindt om te frituren en daarvoor een aantrekkelijke vergoeding te ontvangen, meld je aan. Minimum leeftijd 16 jaar.

Volgende week winterBBQ. Het moet niet gekker worden. Er gebeurt van alles binnen onze mooie club.
Trots op Hulsen.

Fijn weekend.
Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor