Van de voorzitter

Lieve mensen,

Het is 9 uur zondagmorgen, eigenlijk 10 uur. Want de klok is vannacht een uur teruggezet.

Terug in de tijd. Dat deed me gisteren bij het weerzien van Tim Engbers als trainer van het bezoekende Sparta Enschede weer denken aan corona. In het seizoen 20/21 was Tim net bij ons begonnen als trainer en werd de competitie na drie wedstrijden afgebroken. Negen punten, 100% score en daarmee is hij met afstand de best presterende trainer in onze historie.
Na dit seizoen waarin er verder alleen werd getraind op 1,5 meter onderlinge afstand, nam Tim met pijn in zijn (en ons) hart alweer afscheid om het daarop volgende seizoen de cursus TC1 te gaan doen. Het was een hartelijk weerzien gisteren.

Gisteren was ook de dag dat onze nieuwe geluidsinstallatie buiten in gebruik werd genomen. Wat een verbetering vergeleken bij de “toeters” die tot nu toe spraak en geluid moesten verspreiden over met name het hoofdveld op Smidserve.
Speaker Henk Voortman is er maar wat blij mee en de senioren die aan de overzijde van het veld de wedstrijden bekijken ook, want ze kunnen nu weer verstaan wat er gezegd wordt.
Aan de instelling van de boxen moet nog wat gesleuteld worden omdat aan de zijkanten van het veld, in tegenstelling tot de overzijde,
Het niet altijd goed hoorbaar is.
Met grote dank aan onze vrienden van de supportersvereniging die deze upgrade mede mogelijk hebben gemaakt.

Een mooie korting op de prijs werd bedongen maar daarvoor was wel een tegenprestatie nodig. Daarvoor moest door ons de benodigde bekabeling worden aangelegd onder de vloer en boven de plafonds. Dat laatste is redelijk goed te doen maar het verhaal onder de vloer is is van een andere orde aldus aldus Dik Kampman en Wim Nieuwenhuis.
Nadat de nodige kandidaten waren afgevallen door claustrofobie en andere veronderstelde beperkingen bleven zij over om deze klus te klaren. Onder de vloer vanaf het kastje onder de bar naar de omroepruimte niet in een rechte lijn maar in een soort van doolhof zeg maar. Wim kwam op het laatst naar boven onder de spinnenwebben. Helemaal in de tijdsgeest van Halloween.

Ook dit seizoen weer gratis fruit in de kantine zodat er behalve wat lekkers uit automaat een gezonde tegenhanger is.
Elke zaterdag op de bar naast de koffieautomaat.

De (openbare) verlichting op de parkeerplaats laat door een paar kapotte lampen te wensen over. Dit geeft behalve een slecht zicht ook een onveilig gevoel bij sommigen.
Dit is al weken geleden gemeld via het online meldpunt van de gemeente en dan is het kennelijk wachten tot een externe partij weer eens in de buurt is. Slechte zaak.
Over verlichting gesproken beste ouders en verzorgers, kijk even of de verlichting van de fiets van uw kind(eren) goed functioneert.

De kop van een artikel in dagblad Tubantia over voetbalvereniging ATC uit Hengelo trok de aandacht.
“Valt ATC65 om? Het houdt een keer op”.
Het gaat hier over een tekort aan bestuursleden en andere vrijwilligers waardoor de continuïteit van deze bijna 1300!!! leden tellende vereniging in het gedrang komt.
Herkenbaar ook binnen onze vereniging maar initiatieven voor werving van vrijwilligers sterven om uiteenlopende oorzaken in schoonheid.
Momenteel zijn wij in gesprek met enkele clubgenoten om dit weer op te pakken en daarmee ook de mensen te banaderen die in het verleden hebben aangegeven wel iets voor de vereniging te willen doen.
Met mekaar, veur mekaar. We zijn samen deze mooie vereniging.

Zorg goed voor jezelf, zie om naar anderen.
Hou van jullie
Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren