Van de voorzitter

Lieve mensen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering afgelopen maandag werden vier leden voorgedragen en daarna met instemming van de leden benoemd als Lid van Verdienste.

Dat werd ook weer eens tijd want in ons 77- jarig bestaan gingen zes mensen hen voor. Maar je wordt niet zomaar LvV.

Wim Poffers
was bestuurslid van 1971 tot 1985 en vele jaren leider van de A1 en het 2e elftal. Stond achter de bar en is op de gevorderde leeftijd van 85 jaar nog wekelijks op Smidserve te vinden om de buitenboel te onderhouden.

Dik Kampman
was als voetballer geen hoogvlieger en speelde in de lagere seniorenteams. Als metselaar/tegelzetter daarentegen een topper die een stevige bijdrage heeft geleverd bij diverse (ver)bouwprojecten in het verleden.
Bestuurslid supportersvereniging en organisator van de kaartavonden. Kaartverkoop thuiswedstrijden 1e elftal.
Wekelijks veelvuldig op Smidserve want is er iets kapot, Dik fikst het wel.

Wim Nieuwenhuis was een kleine 20 jaar leider van het 1e elftal. Daarnaast jeugdleider/trainer, scheids/grensrechter en initiator van de HB Fanshop. Samen met Hennie altijd oog voor lief en leed binnen onze club. Tegenwoordig lid van de klus- en onderhoudsploeg en net als de voorzitter gezegend met twee linkerhanden.

Kees Oosterhoff
is van oorsprong een echte Zwollenaar en kwam via twee voetballende zonen Martijn en Jeroen bij Hulsen terecht. Kees was in twee termijnen Hoofd wedstrijdzaken en dat is een veelomvattende taak waarin heel wat zaken geregeld moeten worden. Actief als scheidsrechter en samen met Gert K. en Erik B. heeft hij heel veel uren en energie gestoken rondom de aanleg en later vervanging van het beruchte kunstgrasveld (drie).

Het gaat goed met Hulzense Boys. We tellen 730 leden en we groeien nog steeds. Qua accommodatie is er sinds de ALV van 2022 zicht- en onzichtbaar het nodige veranderd. Een kantine 2.0, een nieuwe warmwatervoorziening voor de kleedkamers, een nieuwe geluidsinstallatie en een waterontharder.

Penningmeester Martijn Oosterhoff werd herkozen en is ook de komende jaren onze schatbewaarder. De voorzitter is in 2024 aftredend en niet herkiesbaar.

Dirk Jan Wermink is ook aftredend in 2024 en alleen onder voorwaarden herkiesbaar. Momenteel heeft hij naast het secretariaat noodgedwongen teveel andere taken op zijn bordje waardoor zijn inzet wekelijks uitkomt op zo’n 20/25 uur. Daarnaast heeft hij ook nog een “functie elders” voor minstens 40 uur per week. Zijn pleidooi voor ondersteuning heeft inmiddels geresulteerd. Enkele mensen hebben zich gemeld en gaan de nodige taken overnemen. We doen het met mekaar, veur mekaar.

Woensdagavond nog een vergadering met en over HUB (met een B) Hulsen. Een verrassend initiatief waarin we samen met sponsoren en instanties de krachten bundelen. Daarover binnenkort meer.

Vrijdagavond de drukbezochte kerstbingo van de supportersvereniging bezocht en zaterdagavond de KerstPubQuiz.
Boet had de zaken weer goed voor elkaar met ondersteuning van een deskundige jury en een paar toppers achter de bar.
Maar liefst 18 teams zorgden voor een bomvolle kantine en moesten in 9 rondes een heel gevarieerd aanbod van vragen beantwoorden. En ook nog wat opgestoken. De Kerstman komt uit Lapland en Paaseiland is een provincie van Chili.

De winst van ons 1e en de (mij bekende) kampioenschappen van JO 19.1-JO15.1 en JO 9.1 maakten een enerverende week compleet. Iedereen van harte gefeliciteerd.

Nu even winterstop. Op zaterdag 6 januari 2024 nieuwjaarsreceptie en dan valt er weer wat te vieren.
Maar liefst 20 jubilarissen worden in het zonnetje gezet.

Fijne kerstdagen gewenst en juist met deze dagen, zie om naar elkaar.

Hou van jullie.
Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren