Van de voorzitter

Lieve mensen,

Witte rook op Smidserve. Ik ben blij en trots te kunnen melden dat ik een opvolger heb in de persoon van Arjan Meijerink.  Daarnaast zijn er afrondende gesprekken met nog een drietal mensen die met jullie instemming tijdens de ALV medio september benoemd kunnen worden. Namen worden uiteraard  tijdig gepubliceerd..

Een relatief jong maar enthousiast en capabel bestuur. Klaar voor de toekomst.

Maar het bestuur kan het, ondanks deze uitbreiding, niet alleen. Arjan kan niet de voltijd voorzitter zijn die ik ben en DJ blijft het secretariaat doen mits hij een aantal ander andere taken kan overdragen. Een bestuur moet de lijnen uitzetten, niet uitvoeren. Afgelopen zaterdag hadden we NEO op bezoek, een vereniging met 1600 !!! leden. Daar hebben ze onlangs moeten besluiten ieder lid (en ouders van jeugdleden) te verplichten om 1 of 2 dagdelen van 4 uur te helpen in de kantine. Moeten wij het in september ook maar eens over hebben.

Over de wedstrijd zelf hoeven we het niet te hebben. Het team uit Borne miste volgens zeggen een groot aantal basisspelers maar wanneer je die kunt vervangen door spelers uit de O23 en JO19.1 die beiden 2e divisie spelen dan heb je eigenlijk helemaal geen probleem. Denk ik. Maar laten we met z’n allen trots zijn wat wij presteren met ons kleine cluppie. Alhoewel, zo klein zijn we nu ook weer niet nu ik onlangs van de ledenadministratie hoorde dat we de 750 gepasseerd zijn. Vooral de groei van het aantal mini’s stemt tot tevredenheid maar dat is gewoon nodig voor de (door)groei van onze mooie vereniging.

Er gebeurt veel op Smidserve. Zo mochten we voor de Koningsspelen 1200 leerlingen van de basisscholen ontvangen die door de sectie Lichamelijke Opvoeding van Reggesteijn goed aan het sporten werden gezet. Wederom perfect georganiseerd. Ook voor het schoolvoetbal werd Smidserve weer gevonden en op de woensdag voor hemelvaart was er de Hulsen Meidendag waarvoor een grote belangstelling bestond. Perfect georganiseerd  en voor een aantal dames aanleiding om meteen lid te worden. Voor al deze evenementen was ook weer de inzet in welke vorm dan ook nodig van onze vrijwilligers. HULDE.

Hoofdsponsor H&K Groep/H&K Technische Groothandel verlengt het contract niet en stopt als hoofdsponsor van onze vereniging. Dankzij een ruimhartige ondersteuning hebben we de afgelopen drie seizoenen een aantal zaken kunnen realiseren die anders niet mogelijk waren geweest. Daarvoor zijn we het bedrijf en eigenaar Dick Schulenburg zeer erkentelijk. Maar het was niet alleen een kwestie van centen. Dick was door zijn regelmatige aanwezigheid, soms vergezeld door vrouw Rianne en dochter Lotte, persoonlijk ook erg betrokken  bij onze vereniging. Hartelijk dank hiervoor.

Dick, voel je ook in de toekomst zeer welkom op Smidserve.

Tegen het einde van het seizoen vallen de beslissingen en die kunnen goed  (Oldebroek juni 2022) maar ook minder positief uitpakken. In theorie is rechtstreekse handhaving nog mogelijk en anders wordt het nacompetitie. Zaterdag met z’n allen naar Groenlo, 18.00 uur.  Met mekaar, veur mekaar.

Deze beslissingen worden geregisseerd door de KNVB. Helaas zijn er ook clubgenoten die,  om begrijpelijke redenen,  de beslissing nemen om aan het einde van de competitie te stoppen bij de selectie van Hulzense Boys.

Na afloop van de wedstrijd tegen NEO waren er lovende woorden en bloemen. In kleinere setting komen we hier zeker nog op terug.

Jeroen en Maura
Stoppen als verzorger/fysiotherapeut. Zichtbaar op zaterdag maar ook vaak op de achtergrond bezig met het met name fysieke welzijn van onze voetballers. Dank voor jullie goede zorgen.

Marvin
Stopt als assistent scheidsrechter. Hij is nogal eens op pad voor de KNGU en dat maakt een regelmatige inzet bij Hulsen lastig. Hij gaat iets doen binnen de damestak heeft hij mij verteld. Dank voor je inzet langs de lijn.

Aron
Gaat na een seizoen terug naar SVZW, de club waar hij van jongs af aan opgroeide. Onder andere bij onze uitwedstrijd op het Lageveld (0-3) heeft hij de TC van de Zwaluwen laten zien dat deze ” jongen van de club” gewoon in Wierden in het eerste hoort te spelen. Hoef je geen speler van buitenaf voor te kopen. Jammer dat je transfervrij vertrekt (grapje) maar alle begrip. Veel succes daar.

Frank
Gaat terug naar de club waar hij opgroeide. Excelsior. Twee seizoenen bij ons. Mooie voetballer, harde werker. Gaan je missen Frank. lSucces in Rijssen.

En dan drie jongens die feitelijk van buiten komen  maar door iedereen binnen de club worden beschouwd als eentje van ons. Gewaardeerd door en geliefd bij spelers en supporters. We sluiten jullie in onze harten.

Ties
Begonnen bij Neede, jeugd Graafschap, Excelsior 31, Grol, Hulzense Boys, Neede en tenslotte weer bij ons. Hij dacht dat de cirkel rond was door terug te gaan naar Neede maar dat bleek niet het geval. Toch weer naar Hulsen. Fanatiek en technisch vaardig. Door blessures en zijn ziekte komt er nu een einde aan zijn loopbaan als voetballer. Sterkte Ties.

Danny
In vogelvlucht Omhoog, Excelsior 31 en in 2017 Hulzense Boys terug bij zijn oude trainer.  Bram Freie. Opkomende back met groot voetballend vermogen (als ik Tim geloven moet). Pikt regelmatig zijn doelpunten mee.  Trainde ook de jeugd JO11.1 en was als technicus nauw betrokken bij een aantal online pubquizen die de selectie organiseerde in Coronatijd. Met zijn bedrijf in videoproducties werkt hij ook samen met het bedrijf van Menno en Sander. Juist zijn drukke werkzaamheden leiden ertoe dat hij niet altijd 2x kan trainen en als je niet traint dan……  Hij komt zeker terug naar Smidserve  als toeschouwer en als speler in lagere teams in voorkomende gevallen. Hopelijk komt zijn pa dan ook. Die was er vaak als vaste supporter.

Last but not least, onze aanvoerder.
Patrick
Begonnen bij RKSV waar zijn vader in het bestuur zat. Na de fusie nu SV Rijssen waar Patrick al de ledenadministratie doet. Via Excelsior en DETO ook vanaf 2017 bij Hulsen gekomen en vanaf dat moment onbetwist de nummer 1.  Hij had het zo goed naar zijn zin bij ons dat hij aanbiedingen van hoger spelende clubs steevast afsloeg. Zelf is hij bescheiden en benoemt altijd de teamprestatie en natuurlijk is dat ook zo,  maar ik veronderstel dat de mensen van Batavia nog de hik krijgen wanneer ze zijn naam horen.

Gedreven en fanatiek, ook als keeperstrainer.  Sociaal bewogen en daarom past die jas van aanvoerder hem zo goed. Verbinder pur sang. Topgozer.
Patrick bedankt voor alles. Veel succes maar vooral plezier bij SV Rijssen.

De naam van Bram kwam al een keer voorbij. Werd afgelopen weekend kampioen met HZVV en promoveert weer naar de 4e divisie. Waar een goede opleiding al niet toe leidt. Van harte gefeliciteerd Bram!!! Trots op je.

Doe voorzichtig, pas goed op jezelf en zie om naar en toon respect voor  je naasten.

Hou van jullie.

Een trotse voorzitter

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsoren