Van de voozitter

Lieve mensen,

De KNVB heeft een beslissing genomen, de amateurs zijn klaar met hun competitie. Goed dat er duidelijkheid is en dit is vermoed ik de minst slechte oplossing. Jammer voor ploegen die een goede kans maakten op het kampioenschap en misschien wel prettig voor die ploegen die onderin de ranglijst bivakkeerden. Volgend seizoen voor ons helaas geen derby tegen Hellendoorn en DES blijft 3e klasser. In die derde klasse nog wel de nodige plaatselijke derby’s maar waarschijnlijk niet met De Zweef. Het gaat nergens meer om maar in de context met de crisis waarmee we te maken hebben is voetbal wel de meest belangrijke bijzaak momenteel.

Donderdagavond weer een telefonische vergadering met het bestuur om te bespreken hoe we onze mooie vereniging financieel draaiende kunnen houden. In eerste instantie was Christiaan Rippe onbereikbaar, had zijn telefoon in de vliegtuigstand staan. Heel bijzonder voor iemand die bij de Marine werkt. De contributies zijn weer geïncasseerd en niemand van onze leden heeft de incasso gestorneerd. Daarmee blijft een belangrijke inkomstenbron in tact. Aan de uitgavenkant zijn er mogelijkheden voor af- en uitstel van betalingsverplichtingen die, zonder hierover in details te treden, ons in elk geval voor de korte termijn hoopvol stemmen dat we de zaak draaiende kunnen houden.
Daarnaast gaan de voorbereidingen voor het aanstaande seizoen ook gewoon door. De vacante posities voor trainers en technische commissie moeten ingevuld worden zodat we hopelijk in september weer een nieuwe start kunnen maken met een voltallige bezetting. En kan het vermaarde D&A licht Beachvolleytoernooi doorgaan?? Uiterlijk eind april zal de commissie hier een standpunt over innemen.

Het sociale gemis blijft lastig maar is persoonlijk contact niet mogelijk dan is er de mogelijkheid van telefoon of mail. Zo heb ik nog even mailcontact gehad met onze nieuwe trainer Tim Engbers om te informeren hoe het hem en zijn familie vergaat. Gelukkig is iedereen gezond en is hij, omdat hij zijn werkzaamheden niet kan verrichten, thuis druk bezig met een verbouwing. Goed om te weten dat je dat ook kunt Tim, altijd handig.

We hopen dat de omstandigheden het snel toelaten dat hij naar Smidserve kan komen voor een nadere kennismaking met spelers en staf.Via de App vernomen dat het goed gaat met ons lid van verdienste Rieks Brinkman. Helaas mogen we hem niet bezoeken en dat geldt ook voor Bertus Hogenkamp. Wel kunnen we deze mannen een kaart sturen en dat wordt, andere berichten hierover ten spijt als zou dat bijdragen aan de verspreiding van het virus en ik heb dat nog even nagevraagd bij Zorgaccent, zeer gewaardeerd. Ook door de zorgverleners.
Ik zeg doen.

Rieks Brinkman
Sanatorium 20
7447 PK Hellendoorn
Afdeling Eelerhof, Kamer 20

Bertus Hogenkamp
Reggeweg 42
Kamer 126
7447 AP Hellendoorn

Ab wisselt goede met mindere dagen af en Boet wordt nog regelmatig getroffen door pijnaanvallen. We leven met hen en hun families mee.

De komende week zal voor mij ook in het teken staan van een Challenge maar daarover volgende week meer.Een tipje van de sluier: Met mekaar, veur mekaar.
Fijne week. Pas goed op jezelf en je dierbaren.

Jan

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor