Voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis 14 oktober bij Hulzense Boys

Aanstaande donderdag, 14 oktober, komt Henk-Jan Koershuis naar onze voetbalvereniging. Om 21.00 uur zal hij een presentatie over sportvoeding geven in de kantine. Via deze weg nodigen wij iedereen uit die daarbij aanwezig wil zijn.

Henk-Jan is een van Nederlands meest gevraagde sprekers over het onderwerp sportvoeding en een gezonde basisvoeding. Hij schreef een bestseller en werkt met de beste atleten van het land. Zijn expertise zette hij al in bij FC Twente, Ajax, AZ, Heracles Almelo. Dit seizoen bracht hij zijn kennis in bij Cambuur Leeuwarden.
Volgens hem is de epidemie van overgewicht en gevaarlijk hoge bloedsuikerspiegels alleen te stoppen door anders tegen ons voedingspatroon aan te kijken. Hij verkondigt een gouden boodschap, over radicaal anders eten en radicaal anders boodschappen doen! En natuurlijk: als voetballer heb je hier echt wat aan. Want de ene speler wil met het team naar de top van de competitie, de ander wil gewoon optimaal presteren in het leven en daarnaast voetballen voor het plezier.

Tijdens de presentatie neemt Henk-Jan je op energieke wijze mee in de wereld van (sport)voeding, gezondheid, energie en ongezondheid. In een ruim uur durende Masterclass zal hij je inspireren. Je blik op voeding zal anders zijn na deze energieke sessie. Henk-Jan is niet alleen eigenaar van SportvoedingWebshop.com en De Beste Verliezer. Henk-Jan wil onze leden namelijk inspireren meer uit het gezonde leven te halen.  Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren door hem. Voor iedereen die interesse heeft, kom aanstaande donderdag om 21.00 uur in de kantine.

Voor meer achtergrondinfo kijk eens op de volgende websites:

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor