Voorlopige teamindeling seizoen 2020-2021

Vanaf vandaag tref je de voorlopige teamindeling van de senioren en jeugdteams voor het seizoen 2020/2021 aan. Meer dan ooit een bijzonder lastige klus, vanwege het Corona virus. Ondanks dat hebben wij getracht de teamindeling zo breed mogelijk te dragen. Onze trainers, leiders en coördinatoren zijn hier nauw bij betrokken geweest. Waarvoor onze dank.

Het betreft bewust een voorlopige indeling omdat er in de komende periode nog enkele wijzigingen kunnen plaatsvinden.

Uitgangspunten teamindeling

Het belangrijkste uitgangspunt voor ons als vereniging is het voetbalplezier dat de voetballende jongens en meiden bij Hulzense Boys hebben, alsmede de sportieve ontwikkeling van elke speler.
Het kan een enkele keer voorkomen dat er spelers in een geheel nieuw team terecht komen, onze ervaring leert dat soms een speler dan ook even moet wennen aan het nieuwe team.

Opmerkingen over de teamindeling
Een teamindeling voor het nieuwe seizoen brengt altijd vragen met zich mee. Wij hebben getracht zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan. Mochten er toch opmerkingen zijn over de voorlopige teamindeling dan kun je vanaf maandag 15 juni contact opnemen met de betreffende contactpersoon.

 

Senioren René Snellink 06-13718143
Meiden Marco Overkamp 06-81913665
JO19 t/m JO13 Hans Hoek 06-18136669
JO12 t/m mini’s Richard Hallink 06-14323257
Keepers Rene Kamphuis 06-83799718

Uitsluitend opmerkingen die vóór vrijdag 19 juni rechtstreeks aan de contactpersonen worden gemeld, zullen in behandeling worden genomen.

Informatie nieuwe seizoen
Onze verwachting is dat begin juli de meest actuele teamindeling online staat. Hierin staan ook de trainingsdagen en tijden in vermeldt.

LET OP!
De selectieteams JO13-1, JO15-1, JO17-1, JO19-1 zullen vanaf komende dinsdag nog een aantal keren trainen. Informatie over deze trainingen staat in de teamindeling.

Vanaf maandag 17 augustus wordt er gestart met de eerste trainingen van het nieuwe seizoen. Het kan zijn dat een aantal teams eerder zullen starten. De spelers zullen hier vooraf over worden geïnformeerd door de betreffende begeleiding.

Vacatures begeleiding
Zoals je bij de voorlopige teamindeling kunt zien is een groot deel van de begeleiding ingevuld. Toch staan er nog een aantal vacatures open. Mocht je interesse hebben in één van de vacatures mail dan naar jeugd@hulzenseboys.nl

Met sportieve groet,
Technische Commissie Hulzense Boys

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor