Voorlopige teamindeling

Vanaf vandaag tref je de voorlopige teamindeling van onze jeugdteams voor het seizoen 2021/2022 aan. Nog meer dan afgelopen seizoen een bijzonder lastige klus, vanwege het Coronavirus. Ondanks dat hebben wij getracht de teamindeling zo breed mogelijk te dragen. Onze trainers en coördinatoren zijn hier nauw bij betrokken geweest. Waarvoor onze dank.

Het betreft bewust een voorlopige indeling omdat er in de komende periode nog enkele wijzigingen kunnen plaatsvinden. In de periode 14 juni t/m 26 juni wordt er met de nieuwe teams getraind en wedstrijden gespeeld. Let op: hiervoor geldt het huidige trainingsschema.

Uitgangspunten teamindeling
Het belangrijkste uitgangspunt voor ons als vereniging is het voetbalplezier dat de voetballende jongens en meiden bij Hulzense Boys hebben.

Het kan een enkele keer voorkomen dat er spelers in een geheel nieuw team terecht komen, onze ervaring leert dat soms een speler dan ook even moet wennen aan het nieuwe team.

Opmerkingen over de teamindeling
Mochten er opmerkingen zijn over de voorlopige teamindeling dan kun je vanaf dinsdag 8 juni contact opnemen met de betreffende contactpersoon.
Mocht jouw naam onverhoopt niet in de teamindeling staan, laat het ons dan even weten!

  • Meiden Esmee Tukkers 06-18059818
  • JO19 t/m JO15 Wout-Jan Hogenkamp 06-18224743
  • JO13 t/m JO11 Kevin Bokdam 06-51497024
  • JO9 t/m mini’s Thomas Schottert 06-23040315

Uitsluitend opmerkingen die vóór maandag 14 juni rechtstreek aan de contactpersonen worden gemeld, zullen intern worden besproken.

Informatie nieuwe seizoen
Onze verwachting is dat medio juli de meest actuele teamindeling online staat. Hierin staan ook de trainingsdagen –en tijden in vermeldt.

Vanaf maandag 16 augustus wordt er gestart met de eerste trainingen van het nieuwe seizoen. Het kan zijn dat een aantal teams eerder zullen starten. De spelers zullen hier vooraf over worden geïnformeerd door de betreffende begeleiding.

Vacatures begeleiding
Zoals je bij de voorlopige teamindeling kunt zien is een groot deel van de begeleiding ingevuld. Toch staan er nog een aantal vacatures open. Mocht je interesse hebben in één van de vacatures neem dan contact op met Wout-Jan Hogenkamp of Thomas van Uunen.

Met sportieve groet,
Technische Commissie Hulzense Boys

HUIDIGE TRAIININGSSCHEMA

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor