Wijziging kledinginname!! 

In tegenstelling tot het eerdere bericht dat op 3 juli de wedstrijdkleding en teamkleding van de diverse teams ingeleverd moet worden hebben we besloten het anders aan te pakken. Als dank voor de grote betrokkenheid van de leden tijdens de afgelopen periode en doorbetaling van de contributie gaan we de wedstrijdkleding en teamkleding beschikbaar stellen aan de teams die er het afgelopen seizoen gebruik van hebben gemaakt.
Dit betekent dat binnen het team de volgende kleding verdeeld mag worden onder de spelers van elk team zodat de spelers het tijdens trainingen of op andere momenten kunnen gebruiken:
  • de teamtas met wedstrijdkleding
  • trainingspakken*
  • inloopshirts/sets*
  • polo’s*
  • truien*
ALLE JASSEN MOETEN WORDEN INGELEVERD!!*
*indien van toepassing bij het betreffende team
Let op: 
– het betreft hier de kleding die namens de club en clubsponsoren beschikbaar is gesteld. Indien kleding namens het team zelf gekocht is of er een specifieke teamsponsor is die de kleding persoonlijk beschikbaar heeft gesteld dient er in overleg met het team en de sponsor besproken te worden wat er met de kleding moet gebeuren.
– het laatste weekend van juni worden er nog wedstrijden gespeeld met de nieuwe teams. Leiders/trainers moeten ervoor zorgen dat na de laatste wedstrijden de teamtas en andere kleding weer in bezit komen van de leiders/trainers en het team van dit seizoen.
– Niet in alle gevallen is er van alle kleding per team precies genoeg voor alle spelers. Wij gaan ervan uit dat in overleg met de leiders de items netjes en in overleg verdeeld worden.
Voor leiders en trainers geldt het volgende:
– Alle kleding (jas, trui, trainingspak, polo etc) die door de club beschikbaar is gesteld (in combinatie met sponsoren) moet ingeleverd worden. Hiervoor kun je op 3 juli tussen 9.00 en 11.00 terecht in de kantine. Je kunt dan tevens de jassen van het team (indien van toepassing) die wel ingeleverd moeten worden meenemen.
Ben je niet in staat om je eigen kleding en eventuele kleding vh team die niet gehouden mag worden in te leveren zorg dan dat iemand anders de kleding inlevert. Alleen bij uitzondering kun je een andere afspraak maken. Mail hiervoor naar michelkolman@planet.nl .
  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor