Wijziging Technische Commissie

Wilmar Nieuwenhuis heeft aangegeven zijn functie als Hoofd Onderbouw (D t/m Mini’s) niet langer te kunnen combineren met het trainen en coachen van de C1. Aangezien zijn voorkeur op het veld ligt, heeft hij aangegeven te willen stoppen als Hoofd Onderbouw jeugd. Gelukkig heeft hij ons de tijd gegeven om op zoek te gaan naar een geschikte vervanger.
Hiervoor zijn wij in contact gekomen met Dennis van der Lely. De positieve gesprekken die wij als TC met hem hebben gevoerd, hebben er toe geleidt dat hij vanaf komend seizoen deze functie binnen de club gaat vervullen. Ondanks zijn jonge leeftijd brengt Dennis door zijn voetbalachtergrond de nodige bagage met zich mee. Dit geeft ons i.c.m. met zijn persoonlijkheid de overtuiging dat hij de geschikte persoon is voor deze functie. Wij wensen Dennis veel plezier en succes binnen Hulzense Boys.
Hieronder een korte kennismaking:

Naamloos

Mijn naam is Dennis van der Lely (21 jaar). Ik ben geboren in Apeldoorn, in 2000 ben ik met mijn ouders verhuisd naar Nijverdal. Op mijn 5e ben ik meteen begonnen met voetballen, bij De Zweef weliswaar……… Ik ben altijd heel fanatiek geweest met voetballen, vaak gingen wij vroeg naar school om te voetballen, in de pauze en na school meestal ook weer. Op mijn 10e ben ik gescout voor FC Twente, waar ik vanaf mijn 11e kwam te voetballen.
Vanaf mijn 12e ging ik in Enschede naar het Stedelijk Lyceum, dit is een zogenaamde Loot-school, waar alle jeugdspelers van FC Twente naar toe gingen. Na 5 jaar heb ik mijn Havo diploma behaald, daarna heb ik nog een jaar Bedrijfseconomie gevolgd aan Saxion, dit was echter niet te combineren met het voetbal bij FC Twente.
Daarom heb ik er destijds voor gekozen om mij een jaar volledig te focussen op voetbal. Na 8 jaar bij FC Twente in de jeugd te hebben gevoetbald kwam hier een einde aan, dat kwam vooral door een paar zware knieblessures, waardoor ik weinig gespeeld had de laatste 3 jaar. Ik was toen nog aan het herstellen van een operatie aan mijn kraakbeen in mijn linkerknie, ik heb ervoor gekozen om dit verder te gaan doen bij De Graafschap, maar daar ben ik niet meer fit geworden en heb ik ook geen wedstrijden meer gevoetbald.
In maart 2015 kreeg ik te horen dat het nog steeds niet goed zat met het kraakbeen in mijn linkerknie en dat ik daarom nog een keer geopereerd moest worden, waarbij het de vraag was of ik ooit nog weer zou kunnen voetballen. Daardoor ben ik per direct gestopt bij De Graafschap.

In september 2015 ben ik begonnen met de opleiding fitnesstrainer, waar ik nu bijna klaar mee ben. En verder werk ik op het moment bij Basic Fit in Nijverdal en bij Makoto Gym in Oldenzaal waar ik actief ben als personal trainer en groepsinstructeur.
Naar aanleiding van de gesprekken die ik heb gehad met de Technische Commissie heb ik een goed beeld gekregen van Hulzense Boys als club en hoe de jeugd is georganiseerd. Ik er naar uit om voor deze club aan de slag te gaan.

m.vr.gr.
Dennis van der Lely

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor