Willy Vreeling nieuwe keeperstrainer Hulzense Boys

image002

Door het vertrek van Ilke van Schooten afgelopen december, moesten wij als TC op zoek naar een nieuwe keeperstrainer voor de selectie.

Gelukkig hebben wij Jan Beltman bereid gevonden deze taak tot het einde van het seizoen op zich te nemen, hiervoor zijn wij hem heel erkentelijk. Dit gaf ons de gelegenheid om op zoek te gaan naar een goede vervanger.

Voor het volgende seizoen hebben wij Willy Vreeling vast kunnen leggen als keepertrainer voor de selectiekeepers. Willy is 45 jaar, heeft gekeept bij Enschedese Boys, Rigtersbleek en Eintracht Nordhorn, maar moest i.v.m. blessures al vroeg stoppen met voetballen.

Hij is inmiddels zo’n 20 jaar actief als keeperstrainer (jeugd en senioren) en heeft de cursussen van Frans Hoek gevolgd. Op dit moment is hij nog werkzaam bij Emos.

Willy gaat op de dinsdagavond de trainingen verzorgen en zal op de zaterdagen ook bij de wedstrijden aanwezig zijn. Daarnaast zal hij de begeleiding op zich nemen van de jeugdkeeperstrainers binnen de club.

Kortom een trainer met de nodige ervaring, die hopelijk onze jeugdige selectiekeepers de nodige stappen kan laten maken in hun ontwikkeling.

Als TC zijn wij dan ook blij hem aan de club te kunnen binden en wensen hem alvast heel veel succes het volgende seizoen.

Gert Kamphuis
Coördinator trainers

  • Hoofdsponsor

  • Subsponsor